Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze Flairboeken bedoeld?

Deze Flairbroeken zijn bedoeld voor alle dames die een opmaat gemaakte Flairbroek willen. Het leuke is dat het juist op maat gemaakt kan worden dus dat het totaal niet uitmaakt of je nu groot of klein bent dik of dun. Every lady can wear this! 

Hoe meet ik mijzelf op?

In het filmpje ‘hoe meet ik mijzelf op’ staat precies beschreven wat de bedoeling is met het opmeten van de maten. Stap voor stap staat beschreven hoe je de maten kunt opmeten en wat je hiervoor nodig hebt.

Hoe betaal ik mijn Flairbroek?

Zodra je weet welke stof je wilt voor jouw Flairbroek kies je deze en komt deze in de winkelmand. Zodra de betaling is afgerond via IDEAL krijg je een bevestiging via een email van flair@svintha.nl. Vanaf dit moment zal jouw broek op maat gemaakt worden.  

Wat is de levertijd van een opmaat gemaakte Flairbroek?

De Flairbroeken worden allemaal op maat gemaakt. Daarom is de levertijd van een Flairbroek binnen twee weken. Houd hier dus rekening mee met het aankopen! 

Kan ik mijn Flairbroek terugsturen?

Helaas is het niet mogelijk om je Flairbroek terug te sturen, omdat deze toch is tegengevallen. De broeken worden op maat gemaakt dus kunnen niet meer terug worden aangenomen. Deze zijn niet meer verkoopbaar.

Wanneer er iets kapot is aan de FLAIRBROEK heb je garantie om de broek binnen 14 dagen terug te sturen en worden de kosten vergoed. Dit kan alleen wanneer dit is besproken per e-mail en wanneer er zekerheid is dat SVIN’s Flair hier verantwoordelijk voor is.