We are SVIN’s Flair

SVIN’s Flair bestaat uit mij, Svintha, en Elmer. Elmer is m’n maatje, m’n vriend iemand waar ik onwijs veel lol mee heb, maar waar ik ook heel goed mee kan samenwerken. Al met al hebben we samen duidelijk één visie: onze creatieve mind delen met de buitenwereld. En zo onze creaties naar voren brengen.

The story

Via instagram heb ik een tijdje enkele kledingstukken in mijn verhaal geplaatst. Hier was ik in het begin vaak bezig met het maken van kleding voor vrienden. Ik maakte korte video’s waarin te zien was hoe ik aan het werk was. Via deze weg kreeg ik aanvraag in het maken van opmaat gemaakte kleding. Dit heb ik een tijdje gedaan en vanuit hier ben ik verder gaan denken. Wat wil ik en wat is mijn droom?

Met de nadruk op mijn flairbroeken die ik zelf veel draag en waar ik veel reacties op kreeg, heb ik besloten om te beginnen met het maken van op maat gemaakte flairbroeken.

Nu maak ik veel kleding voor vrouwen, mannen en kinderen. Denk aan jumpsuits, jurkjes, broeken, kimono’s, rokjes eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken.

What’s so special about the label?

Bij SVIN’s Flair geef jij zelf je maten door en gaat Svintha voor jou aan de slag. De kleding is uniek, hand- en op maat gemaakt speciaal voor jou. Je zal dan ook niet zo snel iemand anders in hetzelfde outfitje zien lopen en dat is toch wel heel speciaal. Daarnaast is de kleding op een eerlijke manier in Nederland gemaakt.

svins flair
elsvingin